Volatile composition of bilberry wines fermented with non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts in pure, sequential and simultaneous inoculations

< Tillbaka till sökresultaten

Volatile composition of bilberry wines fermented with non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts in pure, sequential and simultaneous inoculations

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Shuxun Liu, Oskar Laaksonen, Baoru Yang

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Liu Shuxun

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Food Microbiology

Volym

80

Sidor

25-39

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Öppen tillgång

Nej

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej