Enzymatic acylation of blackcurrant (Ribes nigrum) anthocyanins and evaluation of lipophilic properties and antioxidant capacity of derivatives

< Tillbaka till sökresultaten

Enzymatic acylation of blackcurrant (Ribes nigrum) anthocyanins and evaluation of lipophilic properties and antioxidant capacity of derivatives

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

WeiYang, Maaria Kortesniemi, Xueying Ma, Jie Zheng, BaoruYang

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kortesniemi Maaria

Yang Wei

Ma Xueying

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Food Microbiology

Volym

281

Sidor

189-196

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Öppen tillgång

Nej

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej