Effect of whey protein phase volume on the tribology, rheology and sensory properties of fat-free stirred yoghurts
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Laiho, Saara; Williams, Roderick P. W.; Poelman, Astrid; Appelqvist, Ingrid; Logan, Amy
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Laiho Saara
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
67
Sidor
166-177
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2017.01.017
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja