undefined

Characterization of S-layer proteins of potential probiotic starter culture Lactobacillus brevis SF9B isolated from sauerkraut

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Banić, Martina; Uroić, Ksenija; Leboš Pavunc, Andreja; Novak, Jasna; Zorić, Katarina; Durgo, Ksenija; Petković, Hrvoje; Jamnik, Polona; Kazazić, Saša; Kazazić, Snježana; Radović, Slobodanka; Scalabrin, Simone; Hynönen, Ulla; Šušković, Jagoda; Kos, Blaženka

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

LWT-Food Science and Technology

Volym

93

Sidor

257-267

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2018.03.054

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja