undefined

Effect of wilting and additives on fatty acid composition of red clover silage

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni Ilona Karoliina; Shingfield, Kevin J; Heikkilä, Terttu; Kokkonen, Tuomo Juhani; Vanhatalo, Aila Orvokki; Jaakkola, Seija Liisa

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vanhatalo Aila Orvokki

Halmemies-Beauchet-Filleau Anni Ilona Karoliina

Jaakkola Seija Liisa

Kokkonen Tuomo Juhani

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Sidor

248-249

Publikationsforum

9399

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja