Effect of wilting and additives on fatty acid composition of red clover silage
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni Ilona Karoliina; Shingfield, Kevin J; Heikkilä, Terttu; Kokkonen, Tuomo Juhani; Vanhatalo, Aila Orvokki; Jaakkola, Seija Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Vanhatalo Aila Orvokki
Halmemies-Beauchet-Filleau Anni Ilona Karoliina
Jaakkola Seija Liisa
Kokkonen Tuomo Juhani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Proceedings of the XVIII International Silage Conference 2018
Konferens
Förläggare
Sidor
248-249
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja