Validation of EN ISO method 10273-Detection of pathogenic Yersinia enterocolitica in foods
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Interlab Study Grp; Hallanvuo, Saija; Herranen, Mirkka; Jaakkonen, Anniina; Nummela, Maria; Ranta, Jukka; Botteldoornl, Nadine; De Zutter, Lieven; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Hertwig, Stefan; Johannessen, Gro S.; Ludewig, Martina; Messelhaeusser, Ute; Sigvart-Mattila, Pia; Thisted-Lambertz, Susanne; Thure, Tiina; Vatunen, Elina
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
288
Sidor
66-74
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.01.009
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja