In Vitro Characterization of Lactobacillus Strains Isolated from Fruit Processing By-Products as Potential Probiotics
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues; Garcia, Estefânia Fernandes; de Oliveira Araújo, Amanda; Magnani, Marciane; Saarela, Maria; de Souza, Evandro Leite
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Saarela Maria
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
10
Nummer
4
Sidor
704-716
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s12602-017-9318-2
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja