undefined

In Vitro Characterization of Lactobacillus Strains Isolated from Fruit Processing By-Products as Potential Probiotics

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues; Garcia, Estefânia Fernandes; de Oliveira Araújo, Amanda; Magnani, Marciane; Saarela, Maria; de Souza, Evandro Leite

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

10

Nummer

4

Sidor

704-716

Publikationsforum

85872

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s12602-017-9318-2

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja