The eco‐friendly burger:Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Tuomisto, Hanna L.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Tuomisto Hanna L.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
20
Nummer
1
Artikelnummer
47395
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.15252/embr.201847395
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja