undefined

The eco‐friendly burger:Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Tuomisto, Hanna L.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna L.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

EMBO Reports

Volym

20

Nummer

1

Artikelnummer

47395

Publikationsforum

55194

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljövetenskap

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.15252/embr.201847395

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja