undefined

Comparison of different vitamin E forms is confounded by heterogeneity in vitamin E effects

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Hemilä, Harri

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Nutrition Reviews

Volym

76

Nummer

9

Sidor

722-723

Publikationsforum

64318

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1093/nutrit/nuy038

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja