undefined

Microbial contamination of moose (Alces alces) and white-tailed deer (Odocoileus virginianus) carcasses harvested by hunters

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Sauvala, Mikaela; Laaksonen, Sauli; Laukkanen-Ninios, Riikka; Jalava, Katri; Stephan, Roger; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Fredriksson-Ahomaa Maria

Sauvala Mikaela

Laukkanen-Ninios Riikka

Laaksonen Sauli

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

78

Sidor

82-88

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2018.09.011

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja