Foods with increased protein content: A qualitative study on European consumer preferences and perceptions
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Banović, Marija; Arvola, Anne; Pennanen, Kyösti; Duta, Denisa Eglantina; Brückner-Gühmann, Monika; Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus G.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.appet.2018.01.034
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja