undefined

Production and Maintaining Viability of Probiotic Micro-organisms in Dairy Products

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Tamime, A.Y.; Saarela, Maria; Wszolek, M.; Ghoddousi, H.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Tamime, Adnan Y.; Thomas, Linda V.

Förläggare

Wiley-Blackwell

Sidor

67-164

Publikationsforum

6174

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/9781119214137.ch4

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja