Production and Maintaining Viability of Probiotic Micro-organisms in Dairy Products
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Tamime, A.Y.; Saarela, Maria; Wszolek, M.; Ghoddousi, H.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Saarela Maria
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Tamime, Adnan Y.; Thomas, Linda V.
Förläggare
Sidor
67-164
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig teknik och teknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/9781119214137.ch4
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja