undefined

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Göbüz, Göker; Liu, Chang; Jiang, Zhong-qing; Pulkkinen, Marjo; Piironen, Vieno; Sontag-Strohm, Tuula; Heinonen, Marina

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Liu Chang

Göbüz Göker

Heinonen Marina

Pulkkinen Marjo

Sontag-Strohm Tuula

Piironen Vieno

Jiang Zhong-qing

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Science & Nutrition

Volym

6

Nummer

4

Sidor

1032-1039

Publikationsforum

84580

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/fsn3.641

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja