Antibacterial Effects and Modes of Action of the Activated Lactoperoxidase System (LPS), of CO<sub>2</sub> and N<sub>2</sub> gas as Food-Grade Approaches to Control Bovine Raw Milk-Associated Bacteria
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Munsch-Alatossava, Patricia; Gursoy, Oguz; Lorilla, Princess; Gauchi, Jean-Pierre; Alatossava, Jouko Tapani
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Holban, Alina Maria; Grumezescu, Alexandru Mihai
Förläggare
Volym
16
Sidor
519-541
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/b978-0-12-811445-2.00015-5
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja