undefined

Antibacterial Effects and Modes of Action of the Activated Lactoperoxidase System (LPS), of CO<sub>2</sub> and N<sub>2</sub> gas as Food-Grade Approaches to Control Bovine Raw Milk-Associated Bacteria

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Munsch-Alatossava, Patricia; Gursoy, Oguz; Lorilla, Princess; Gauchi, Jean-Pierre; Alatossava, Jouko Tapani

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Alatossava Jouko Tapani

Munsch-Alatossava Patricia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control and Biosecurity

Moderpublikationens redaktörer

Holban, Alina Maria; Grumezescu, Alexandru Mihai

Förläggare

Academic Press

Volym

16

Sidor

519-541

Publikationsforum

5011

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/b978-0-12-811445-2.00015-5

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja