undefined

Low-temperature long-time cooking of meat: Eating quality and underlying mechanisms

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Dominguez-Hernandez, Elisa; Salaseviciene, Alvija; Ertbjerg, Per

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

143

Sidor

104-113

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.meatsci.2018.04.032

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja