undefined

Unsaturated fat fraction from lard increases the oxidative stability of minced pork

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Liu, Miao; Lampi, Anna-Maija; Ertbjerg, Per

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Ertbjerg Per

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

143

Sidor

87-92

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.meatsci.2018.04.028

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja