Sweet taste exposure and the subsequent acceptance and preference for sweet taste in the diet:systematic review of the published literature
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Appleton, K. M.; Tuorila, H.; Bertenshaw, E. J.; de Graaf, C.; Mela, D. J.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Tuorila H.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
107
Nummer
3
Sidor
405-419
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1093/ajcn/nqx031
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja