undefined

Sweet taste exposure and the subsequent acceptance and preference for sweet taste in the diet:systematic review of the published literature

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Appleton, K. M.; Tuorila, H.; Bertenshaw, E. J.; de Graaf, C.; Mela, D. J.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

107

Nummer

3

Sidor

405-419

Publikationsforum

50862

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1093/ajcn/nqx031

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja