How are message characteristics, past consumption and false beliefs associated with intentions to consume meat and plant-based alternatives in future?
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Hartikainen, Hanna;Vainio, Annukka
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D1 Artikel i en facktidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
The SUSDIET Research Project: Towards Sustainable Diets in Europe. Newsletter
Volym
2017
Nummer
6
Sidor
7-8
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Ekologi, evolutionsbiologi; Jordbruksvetenskap
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja