Lunch customer experience factors in the restaurant business
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Hanne Ala-Harja; Tuija Pitkäkoski; Inari Aaltojärvi
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
AHTMM
Förläggare
Eastern Mediterranean University
Sidor
488-503
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Företagsekonomi; Övriga samhällsvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Cypern
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja