undefined

Oxidation of proline decreases immunoreactivity and alters structure of barley prolamin

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Huang, Xin; Sontag-Strohm, Tuula; Stoddard, Frederick L.; Kato, Yoji

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Stoddard Frederick L.

Sontag-Strohm Tuula

Huang Xin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

214

Sidor

597-605

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2016.07.108

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja