undefined

Relationship between hardness and myowater properties in Wooden Breast affected chicken meat:A nuclear magnetic resonance study

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Tasoniero, Giulia; Bertram, Hanne Christine; Young, Jette Feveile; Zotte, Antonella Dalle; Puolanne, Eero

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

LWT-Food Science and Technology

Volym

86

Sidor

20-24

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2017.07.032

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja