undefined

Gelation of cereal β-glucan at low concentrations

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Mäkelä, Noora; Maina, Ndegwa H.; Vikgren, Päivi; Sontag-Strohm, Tuula

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Maina Ndegwa H.

Mäkelä Noora

Sontag-Strohm Tuula

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

73

Sidor

60-66

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2017.06.026

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja