Introduction: Perspectives on legume production and use in European agriculture
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Watson, Christine A.; Stoddard, Frederick Lothrop
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Stoddard Frederick Lothrop
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Murphy-Bokern, Donal; Stoddard, Frederick L.; Watson, Christine A.
Förläggare
Sidor
1-17
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1079/9781780644981.0001
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja