undefined

Milk fat globules and associated membranes Colloidal properties and processing effects

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Jukkola, Annamari; Rojas, Orlando J.

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Jukkola Annamari

Rojas Orlando Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

245

Sidor

92-101

Publikationsforum

50482

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Materialteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.cis.2017.04.010

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja