Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Al Hage, Y.;Ioannidis, A. G.;Sader, M.;Kerckhof, F. M.;Vanderroost, M.;Boon, N.;De Baets, B.;De Meulenaer, B.;Ragaert, P.;Devlieghere, F.
Organisationer och upphovspersoner
Tammerfors universitet
Kuuliala L.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
70
Sidor
232-244
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Materialteknik
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fm.2017.10.011
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja