undefined

Lipid-modifying enzymes in oat and faba bean

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Yang, Zhen; Piironen, Vieno Irene; Lampi, Anna-Maija

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Piironen Vieno Irene

Yang Zhen

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Research International

Volym

100

Sidor

335-343

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodres.2017.07.005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja