undefined

Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Ertan, Kubra; Bayana, Damla; Gokce, Ozge; Alatossava, Jouko Tapani; Yilmaz, Yusuf; Gursoy, Oguz

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Alatossava Jouko Tapani

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Akademik gıda dergisi

Volym

15

Nummer

2

Sidor

103-108

Publikationsforum

85994

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Turkiet

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.24323/akademik-gida.333630

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja