Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Ertan, Kubra; Bayana, Damla; Gokce, Ozge; Alatossava, Jouko Tapani; Yilmaz, Yusuf; Gursoy, Oguz
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Alatossava Jouko Tapani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
15
Nummer
2
Sidor
103-108
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Turkiet
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.24323/akademik-gida.333630
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja