undefined

Exopolysaccharides Production during the Fermentation of Soybean and Fava Bean Flours by Leuconostoc mesenteroides DSM 20343

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Xu, Yan; Coda, Rossana; Shi, Qiao; Tuomainen, Päivi; Katina, Kati; Tenkanen, Maija

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Katina Kati

Tenkanen Maija

Tuomainen Päivi

Shi Qiao

Coda Rossana

Xu Yan

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

65

Nummer

13

Sidor

2805-2815

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.6b05495

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja