undefined

Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Wang, Yujie; Maina, Henry Ndegwa; Ekholm, Päivi Inkeri; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula Stina

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Maina Henry Ndegwa

Ekholm Päivi Inkeri

Sontag-Strohm Tuula Stina

Wang Yujie

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

66

Sidor

161-167

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2016.11.019

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja