Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Wang, Yujie; Maina, Henry Ndegwa; Ekholm, Päivi Inkeri; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula Stina
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lampi Anna-Maija
Maina Henry Ndegwa
Ekholm Päivi Inkeri
Sontag-Strohm Tuula Stina
Wang Yujie
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
66
Sidor
161-167
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2016.11.019
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja