undefined

Determination of benzoxazinoids in wheat and rye beers by HPLC-DAD and UPLC-QTOF MS

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Pihlava, Juha-Matti; Kurtelius, Tuula

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Pihlava Juha-Matti

Kurtelius Tuula

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier Science

Volym

204

Sidor

400-408

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Nederländerna

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2016.02.148

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja