Determination of benzoxazinoids in wheat and rye beers by HPLC-DAD and UPLC-QTOF MS
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Pihlava, Juha-Matti; Kurtelius, Tuula
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
204
Sidor
400-408
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Nederländerna
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2016.02.148
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja