undefined

Comparison of Enzymatic Hydrolysis and Acid Hydrolysis of Sterol Glycosides from Foods Rich in Delta(7)-Sterols

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Muenger, Linda H.; Jutzi, Sabrina; Lampi, Anna-Maija; Nyström, Laura

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Lipids

Moderpublikationens namn

Lipids

Volym

50

Nummer

8

Sidor

735-748

Publikationsforum

62718

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11745-015-4002-3

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja