Comparison of Enzymatic Hydrolysis and Acid Hydrolysis of Sterol Glycosides from Foods Rich in Delta(7)-Sterols
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Muenger, Linda H.; Jutzi, Sabrina; Lampi, Anna-Maija; Nyström, Laura
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lampi Anna-Maija
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s11745-015-4002-3
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja