Thermal Stability of Epoxidized and Carbonated Vegetable Oils
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Keltouma Ait Aissa, Jun Liu Zheng, Lionel Estel, Sebastien Leveneur
Organisationer och upphovspersoner
Åbo Akademi
Leveneur Sebastien
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
20
Sidor
948-953
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Förlagets internationalitet
Internationell
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.oprd.6b00040
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja