undefined

Effects of vitamin D-2-fortified bread v. supplementation with vitamin D-2 or D-3 on serum 25-hydroxyvitamin D metabolites:an 8-week randomised-controlled trial in young adult Finnish women

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Itkonen, Suvi T.; Skaffari, Essi; Saaristo, Pilvi; Saarnio, Elisa M.; Erkkola, Maijaliisa; Jakobsen, Jette; Cashman, Kevin D.; Lamberg-Allardt, Christel

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lamberg-Allardt Christel

Saarnio Elisa M.

Skaffari Essi

Erkkola Maijaliisa

Saaristo Pilvi

Itkonen Suvi T.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Journal of Nutrition

Volym

115

Nummer

7

Sidor

1232-1239

Publikationsforum

52700

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S0007114516000192

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja