Effects of vitamin D-2-fortified bread v. supplementation with vitamin D-2 or D-3 on serum 25-hydroxyvitamin D metabolites:an 8-week randomised-controlled trial in young adult Finnish women
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Itkonen, Suvi T.; Skaffari, Essi; Saaristo, Pilvi; Saarnio, Elisa M.; Erkkola, Maijaliisa; Jakobsen, Jette; Cashman, Kevin D.; Lamberg-Allardt, Christel
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lamberg-Allardt Christel
Saarnio Elisa M.
Skaffari Essi
Erkkola Maijaliisa
Saaristo Pilvi
Itkonen Suvi T.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
115
Nummer
7
Sidor
1232-1239
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/S0007114516000192
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja