undefined

Non-alcoholic beverages from fermented cereals with increased oligosaccharide content

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Basinskiene, Loreta; Juodeikiene, Grazina; Vidmantiene, Daiva ; Tenkanen, Maija; Makaravicius, Tomas; Bartkiene, Elena

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tenkanen Maija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Technology and Biotechnology

Volym

54

Nummer

1

Sidor

36-44

Publikationsforum

56266

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Kroatien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.17113/ftb.54.01.16.4106

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja