undefined

Kemian kertausta leipurille. Osa 3: Aminohapot, proteiinit, gluteeni

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Salovaara, Hannu Olavi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Salovaara Hannu Olavi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

D1 Artikel i en facktidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Leipuri

Moderpublikationens namn

Leipuri

Volym

114

Nummer

4

Sidor

22-25

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja