undefined

Microwave-enhanced aqueous biphasic dehydration of carbohydrates to 5-hydroxymethylfurfural

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Wrigstedt, P.; Keskiväli, J.; Repo, T.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Keskiväli J.

Wrigstedt P.

Repo T.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

RSC Advances

Volym

6

Nummer

23

Sidor

18973-18979

Publikationsforum

71399

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1039/c5ra25564c

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja