undefined

Bacterial quality and safety of packaged fresh leafy vegetables at the retail level in Finland

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Nousiainen, L. -L.; Joutsen, S.; Lunden, J.; Hänninen, M. -L.; Fredriksson-Ahomaa, M.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Fredriksson-Ahomaa M.

Joutsen S.

Lunden J.

Hänninen M. -L.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

232

Sidor

73-79

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.05.020

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja