Lipid oxidation induced oxidative degradation of cereal beta-glucan
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Wang, Yujie; Mäkelä, Noora; Maina, Ndegwa Henry; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lampi Anna-Maija
Maina Ndegwa Henry
Mäkelä Noora
Sontag-Strohm Tuula
Wang Yujie
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
197
Nummer
Part B
Sidor
1324-1330
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.11.018
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja