undefined

Lipid oxidation induced oxidative degradation of cereal beta-glucan

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Wang, Yujie; Mäkelä, Noora; Maina, Ndegwa Henry; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Maina Ndegwa Henry

Mäkelä Noora

Sontag-Strohm Tuula

Wang Yujie

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

197

Nummer

Part B

Sidor

1324-1330

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2015.11.018

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja