Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Luoto, Sanna; Jiang, Zhongqing; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula; Kanerva, Paivi; Bruins, Maaike; Edens, Luppo; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Salovaara Hannu
Loponen Jussi
Brinck Outi
Kanerva Paivi
Luoto Sanna
Sontag-Strohm Tuula
Jiang Zhongqing
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
56
Nummer
2
Sidor
54-59
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.jcs.2012.06.004
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja