undefined

Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Luoto, Sanna; Jiang, Zhongqing; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula; Kanerva, Paivi; Bruins, Maaike; Edens, Luppo; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Salovaara Hannu

Loponen Jussi

Brinck Outi

Kanerva Paivi

Luoto Sanna

Sontag-Strohm Tuula

Jiang Zhongqing

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Cereal Science

Volym

56

Nummer

2

Sidor

54-59

Publikationsforum

59836

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.jcs.2012.06.004

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja