High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Grossi, Alberto; Gkarane, Vasliki; Otte, Jeanette A.; Ertbjerg, Per; Orlien, Vibeke
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Ertbjerg Per
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
134
Sidor
1556-1563
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.foodchem.2012.03.089
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja