undefined

High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Grossi, Alberto; Gkarane, Vasliki; Otte, Jeanette A.; Ertbjerg, Per; Orlien, Vibeke

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

134

Sidor

1556-1563

Publikationsforum

56253

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.foodchem.2012.03.089

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja