Communicating environmental friendliness and locality of food in the contex of tourism
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Rautiainen, Teija; Mynttinen, Sinikka; Logrén, Johanna; Särkkä-Tirkkonen, Marjo
Organisationer och upphovspersoner
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Rautiainen Teija
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
St Petersburg State University of Service and Economis
Sidor
233-237
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksvetenskap
Publiceringsland
Ryssland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja