undefined

Communicating environmental friendliness and locality of food in the contex of tourism

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Rautiainen, Teija; Mynttinen, Sinikka; Logrén, Johanna; Särkkä-Tirkkonen, Marjo

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

St Petersburg State University of Service and Economis

Sidor

233-237

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksvetenskap

Publiceringsland

Ryssland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja