undefined

Carcass and meat quality traits of four different pig crosses

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Ruusunen, Marita; Puolanne, Eero; Sevon-Aimonen, Marja-Liisa; Partanen, Kirsi; Voutila, Liisa; Niemi, Jarkko

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Puolanne Eero

Ruusunen Marita

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

9

Sidor

543-547

Publikationsforum

63084

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.meatsci.2011.09.010

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja