Carcass and meat quality traits of four different pig crosses
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Ruusunen, Marita; Puolanne, Eero; Sevon-Aimonen, Marja-Liisa; Partanen, Kirsi; Voutila, Liisa; Niemi, Jarkko
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
9
Sidor
543-547
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.meatsci.2011.09.010
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja