Lactic acid bacteria in cereal based products
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Salovaara, Hannu; Gänzle, Michael
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Salovaara Hannu
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Lactic acid Bacteria :Microbiological and Functional Aspects
Sidor
227-245
ISBN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1201/b11503-13
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja