undefined

Higher education of sustainable food systems: a literature review

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Salminen, Janne; Friman, Mervi; Mikkonen, Kari; Mutanen, Arto;

Organisationer och upphovspersoner

Hämeen ammattikorkeakoulu

Salminen Janne Orcid -palvelun logo

Friman Mervi Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Emerald

Volym

25

Nummer

9

Sidor

358-377

Publikationsforum

58854

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Pedagogik; Övriga humanistiska vetenskaper; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1108/ijshe-02-2024-0079

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja