Higher education of sustainable food systems: a literature review
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Salminen, Janne; Friman, Mervi; Mikkonen, Kari; Mutanen, Arto;
Organisationer och upphovspersoner
Tammerfors universitetssjukhus specialupptagningsområde
Mikkonen Kari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
25
Nummer
9
Sidor
358-377
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Pedagogik; Övriga humanistiska vetenskaper; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1108/ijshe-02-2024-0079
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja