Kestävää terveyttä ruoasta – uudet kansalliset ravitsemussuositukset 2024
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Erkkola Maijaliisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
D1 Artikel i en facktidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Kehittyvä Elintarvike
Moderpublikationens namn
Volym
35
Nummer
6
Sidor
40-41
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja