undefined

Kestävää terveyttä ruoasta – uudet kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Erkkola Maijaliisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

D1 Artikel i en facktidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Kehittyvä Elintarvike

Moderpublikationens namn

Kehittyvä Elintarvike

Volym

35

Nummer

6

Sidor

40-41

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja