undefined

The effect of temperature and dietary energy content on female maturation and egg nutritional content in Atlantic salmon

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Maamela, Katja S.; Åsheim, Eirik Ryvoll; Debes, Paul V.; House, Andrew H.; Erkinaro, Jaakko; Liljeström, Petra; Primmer, Craig R.; Mobley, Kenyon B.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

House Andrew H.

Primmer Craig R.

Åsheim Eirik Ryvoll

Maamela Katja S.

Mobley Kenyon B.

Debes Paul V.

Liljeström Petra

Naturresursinstitutet

Erkinaro Jaakko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Fish Biology

Volym

102

Nummer

5

Sidor

1096-1108

Publikationsforum

60423

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/jfb.15318

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja