undefined

Towards de-dairyfication of the diet? – Consumers downshifting milk, yet justifying their dairy pleasures

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Autio, Minna; Sekki, Sanna; Autio, Jaakko; Peltonen, Katja; Niva, Mari

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Autio Jaakko Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Niva Mari

Autio Minna

Sekki Sanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Frontiers in sustainability

Förläggare

FRONTIERS MEDIA

Volym

4

Artikelnummer

975679

Sidor

1-12

Publikationsforum

90467

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Övriga jordbruksvetenskaper; Sociologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/frsus.2023.975679

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja