Towards de-dairyfication of the diet? – Consumers downshifting milk, yet justifying their dairy pleasures
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Autio, Minna; Sekki, Sanna; Autio, Jaakko; Peltonen, Katja; Niva, Mari
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Förläggare
Volym
4
Artikelnummer
975679
Sidor
1-12
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Övriga jordbruksvetenskaper; Sociologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3389/frsus.2023.975679
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja