Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Rasmussen, Martin Krøyer ; Gold, Julie; Kaiser, Matthias W. ; Moritz, Jana; Räty, Niko; Beate Rønning, Sissel; Ryynänen, Toni; Skrivergaard, Stig ; Ström, Anna; Therkildsen, Margrethe; Tuomisto, Hanna; Young, Jette Feveile
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Artikelnummer
104336
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.tifs.2024.104336
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja