undefined

Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Rasmussen, Martin Krøyer ; Gold, Julie; Kaiser, Matthias W. ; Moritz, Jana; Räty, Niko; Beate Rønning, Sissel; Ryynänen, Toni; Skrivergaard, Stig ; Ström, Anna; Therkildsen, Margrethe; Tuomisto, Hanna; Young, Jette Feveile

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Tuomisto Hanna Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna

Moritz Jana

Räty Niko

Ryynänen Toni

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Artikelnummer

104336

Publikationsforum

68698

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.tifs.2024.104336

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja