undefined

Development and characterization of pomegranate peel extract-infused carboxymethyl cellulose composite films for functional, sustainable food packaging

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Baniasadi, Hossein; Fathi, Ziba; Lizundia, Erlantz; Cruz, Cristina D.; Abidnejad, Roozbeh; Fazeli, Mahyar; Tammela, Päivi; Kontturi, Eero; Lipponen, Juha; Niskanen, Jukka

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Kontturi Eero Orcid -palvelun logo

Baniasadi Hossein Orcid -palvelun logo

Lipponen Juha Orcid -palvelun logo

Niskanen Jukka Orcid -palvelun logo

Fazeli Mahyar Orcid -palvelun logo

Abidnejad Roozbeh Orcid -palvelun logo

Fathi Ziba Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Cruz Cristina D.

Kontturi Eero

Niskanen Jukka

Tammela Päivi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Förläggare

Elsevier

Volym

158

Artikelnummer

110525

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Materialteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2024.110525

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja