undefined

Enabled to eat more plant proteins? Capabilities, opportunities, and motivations related to increasing pulse and pulse-based product consumption across consumer groups

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Kuosmanen, Sini; Korhonen, Kirsi; Pajari, Anne-Maria; Konttinen, Hanna

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Korhonen Kirsi Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Konttinen Hanna

Kuosmanen Sini

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Förläggare

Elsevier

Volym

126

Artikelnummer

105388

Sidor

14 p.

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Övriga samhällsvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2024.105388

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja